onze aanpak

Onze full-service aanpak voor de productie van een impactvol online event, in een op maat gemaakte virtuele studio, bestaat uit vier fasen:

Fase 1 – Creatief Concept

U heeft een boodschap voor uw doelgroep. Wij gaan met uw wensen aan de slag en maken van uw boodschap een pakkend verhaal, met bijpassend moodboard en storyboard. We denken mee over de inhoud en opbouw van de show, het stage design, de muziek en hoe we de interactie en beleving voor de doelgroep kunnen maximaliseren.

Fase 2 – Studio en Content Creatie

Als alle partijen tevreden zijn met het creatief concept, gaan wij aan de slag met het maken van de digitale omgeving en bijpassende content. De virtual studio, de leadervideo met speciaal daarvoor gecomponeerde muziek en de grafische elementen zoals bumpers en titels worden op maat gemaakt door onze visual effects artists, editors en muziek producers.

In deze fase creëren wij ook, op basis van uw input, een show outline en adviseren over de invulling van het script, het gebruik van autocue en hoe u de studio optimaal kunt inzetten. Eventuele presentaties levert u zelf aan, maar ook hierbij denken wij graag mee over opbouw en opmaak. Desgewenst kunnen wij ook slides styling en animatie verzorgen.

Fase 3 – Opnames en Uitzending

Of het nu gaat om een live uitzending of opnames, wij hebben de regie in handen en ondersteunen u gedurende het gehele event. Zowel op technisch als op organisatorisch vlak, van cameraregie tot studio techniek tot hospitality. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u zich volledig focussen op het succes van uw online event.

Meer informatie over de green screen studio en faciliteiten vindt u op de pagina Studio

Fase 4 – Montage en Nabewerking

Kiest u ervoor de opnames voor publicatie door ons te laten monteren, dan biedt dit extra mogelijkheden en flexibiliteit. U kunt de gemonteerde video later alsnog semi-live uitzenden, on demand beschikbaar maken of op een andere manier inzetten.

Van een live uitzending kunnen wij de on demand versie finetunen, een highlights video monteren of losse clips aanleveren. Ook kunnen wij opnames achter de schermen maken en deze verwerken in een flitsende ‘making of’ video.